googlef23b7234672601bb.html
 

SUGARBOMB SUCCESS STORY

Noorya Fatinny

Regional Partner SugarBomb

"27 Julai 2018 signup sebagai Stokis Sugarbomb under kak Louis Anak Jumpot. Modal masa tu RM500 tapi terbeli RM3000. Dari RM3000 terbeli RM11,000. Mumy pelik kenapa makin banyak mummy restock makin tak cukup pulak. Alhamdulillah, 1 Ogos 2018 berjaya upgrade sebagai Exclusive Partner Sugarbomb Sarikei dengan hasil permulaan sebanyak RM70k pembelian dalam tempoh sebulan. Sekarang pada tahun 2021, sale saya sudah pun mencecah jutaan ringgit"

-Noorya Fatinny 

Mummy_Photo_Collage-01.jpg

"Selepas 2 bulan kenal Bisnes Sugarbomb di Lahad Datu, saya tertarik untuk register sebagai Agent di bawah jagaan EP Nasmin. Bayangkan saya boleh buat sales RM 300 sehari! Memang gila!!"

"Alhamdulillah tak sampai setahun saya dah mempunyai syarikat sendiri dengan nama Jona Empire. Team saya juga sangat-sangat seronok  dengan kualiti sugarbomb yang pasti menjadi permintaan pelanggan masing-masing"

"Semua tahu banyak market tutup masa PKP tempoh hari, Alhamdulillah.. like amazing walaupun di pinggir jalan saya berniaga, sales team saya pernah cecah RM8000 dalam sehari tau. Syukur sangat-sangat. Aminn.."

Jona De Francisco

Jona De Francisco

Exclusive Partner SugarBomb

Jona new.jpg

NurJana

Exclusive Partner SugarBomb

"Mula berjinak-jinak sebagai seorang Agent SugarBomb pada Oktober, 2017 dengan modal RM 200 untuk 10 botol perfume dan rezeki saya dapat beli extra 5 tester masa tu juga. Alhamdulillah pencapaian terbesar Sis J sepanjang bersama Sugarbomb ialah setelah hampir 3 tahun sebagai Reseller Sugarbomb bersama Squad Leaders, Sis J akhirnya berjaya buat 1st Purchace di HQ sebanyak RM 248000 pada bulan Jun, 2020."

- Nurjana

Jane new.jpg

“Pada awal tahun 2019 Kak Sue pakai kereta myvi dan ingat nak tolak myvi dan nak upgrade sikit kereta besar tapii.. dengan income SUGARBOMB kini Kak Sue ada ARUZ dan MYVI..Alhamdulillah..dulu ambil stok guna myvi kini ada ARUZ..seperti mana kak sue pilih kereta buatan MALAYSIA begitu juga produk bisnes kak sue..SUGARBOMB made in MALAYSIA…” 

"Kat sini Kak Sue nasihatkan kalau nak jadi rakan niaga kena buat pilihan yang betul dan alhamdulillah Sugarbomb yang terbaik. Akak seorang suri rumah yang tiada apa-apa sumber pendapatan melainkan nafkah yang diberikan oleh suami.. Sekarang ni Kak Sue punya income dah pun mencecah RM 1juta

Sultana Banu 

Exclusive Partner SugarBomb

kak sue-01.jpg
Poster Promo Agent,Stokis, Dropship. OUTLINE-02.jpg
Poster Promo Agent,Stokis, Dropship. OUTLINE-03.jpg

KELEBIHAN MENJADI RESELLER SUGARBOMB

a.png